За нас

Фирма Стелла Хоум Текстил ООД е основана през 2006 г във Варна и е екслкузивен представител за България и Източна Европа на водещи турски концерни – производители на платове за интериорен текстил.


За кратък период от време фирмата се наложи като един от водещите доставчици на българския пазар, като понастоящем нашата продукция е представена в повече от 70 магазина в България и Румъния. Обзаведените хотели, ресторанти, обществени сгради, индивидуални проекти, както и успешната работа с едни от от най-големите фирми за обзавеждане у нас затвърдиха името ни на предпочитан и желан партньор.


Всички предлагани от нас платове за пердета и завеси са изработени под стриктен качествен контрол и с десени подвластни на световните модни тенденции. Голяма част от предлаганите артикули се поддържат в наличност на склад, а за останалите осигуряваме експресни доставки.


При нас може да получите и комплексна услуга включваща консултация при избора на пердета и завеси, вземане на размери, прецизна изработка на желания от вас модел в собствения ни шивашки цех и монтаж на готовите изделия.

Може да разгледате нашите колекции в магазините ни в гр. Варна, при нашите партньори, както и в нашия уебсайт.


За поръчки телефон 0878 75 78 46 и 052 32 18 81.