Условия на доставка

Всички доставки се извършват според стандартните условия на куриерска фирма Спиди до адрес посочен от Потребителя или до най-близкия офис на Спиди. Ако клиентът желае Стоката може да бъде доставена с куриер по негов избор.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

Срокът на доставка на Стоките в нашия Онлайн магазин е от 2 до 20 работни дни в зависимост от заявеното количество и наличностите в нашите складове в България и Турция.

Когато плащането се прави чрез банков превод, дебитна или кредитна карта, срокът за доставка започва да тече от датата на получаване на плащането.

Обичайните часове за доставка са от 9:00 до 17:30. Доставка на поръчани Стоки не се извършва в неделя и на официални празници.

Цената за доставка до всички населени места в България се изчислява автоматично от интегрираната система на куриерска фирма Спиди. За поръчки на Стоки, чието тегло е до 1 кг независимо от броя им, цената е 4,10 лв. За всеки следващ килограм към цената се добавя 0,40 лв / цени на фирма Спиди към 01,01,2019 /.

Ако Потребителя не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Спиди, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни поръчката.

Поръчките могат да бъдат взети и от централния офис на Дерсион ООД на адрес гр. Варна ул. Д-р Басанович 7. За целта в полето за коментари към поръчката моля уточнете, че желаете да я вземете от офиса. Това уточнение може да бъде направено и по телефон, имейл или скайп след като сте направили Поръчката, ако тя вече не е подадена на куриерската фирма. При получаване на Поръчка от офиса, не се дължи цена за доставка.

Доставката за всички държави от Европа е според местоположението. Моля, потърсете ни за повече информация.

Доставката за всички държави извън Европа е според местоположението. Моля, потърсете ни за повече информация.