Завеси блекаут

Posted by petur dersiyon 10.02.2017 0 Comment(s)


Домът е едно от най-важните неща в живота на всеки един човек. Това е място за уединение, почивка, среща с приятели, безценни мигове прекарани със семейството. Затова именно и там се чувстваме най-приятно и най-спокойни.

 

Една от главните задачи пред интериорния дизайн е допринесе за естетиката и функционалността в заобикалящата ни среда. Бидейки неотменима част от всяко помещение завесите могат да бъдат представени от различни модели, десени и цветове.

 

Един от тях - блекаут успява успешно да съчетае в себе си елегантна визия и непропускливост на слънчева светлина за моментите, в които търсим откъсване от забързаното ежедневие.

 

Блекаутът е непрозрачен, мек плат с втъкана черна нишка и фина лъскавина. В повечето случаи той е направен от полиестер и освен затъмняващ ефект има много добри шумозиолиращи и топлоизолиращи свойства. Имайки предвид неговите качества, той намира приложение най-често в спални помещения, но в зависимост от интериорния дизайн може да получим отлични резултати и за дневни, кабинети и детски стаи. Платът е изключително практичен, с много лесна поддръжка и позволява различни интериорни комбинации.

 

С изключително богата цветовата гама и големи наличности на склад фирма Дерсион може да осигури спокойствие и уют във вашия дом.

 

http://perdeta.org/product/search?search=blackout

Leave a Comment